Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΕταιρείαΕταιρικό προφίλ

Η εταιρεία ΠΕΡΙΚΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρία ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 2006 στην παραγωγή προϊόντων ζύμης, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία ανατολίτικων προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και γεύσης. Καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, παρασκευάζονται με όρεξη και μεράκι από τα πιο αγνά υλικά χιλιάδες Αραβικές πίτες, Λιβάνου, Αιγυπτιακές και Κυπριακές. Με σεβασμό στην ανατολίτικη παράδοση και συνέπεια στην ποιότητα είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρία που δημιουργούμε καθημερινά φρέσκιες πίτες χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

 

Η εταιρεία ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ αποσκοπεί να καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών ως η πρώτη, καλύτερη και μοναδική εταιρεία φρέσκων προϊόντων αραβικής πίτας στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά της η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, η μεγάλη ποικιλία ειδών της, η άψογη εξυπηρέτηση της, η υψηλών επιπέδου τεχνολογία που χρησιμοποιεί στην παραγωγή προϊόντων της , η μεγάλη ημερήσια παραγωγικότητας της και οι ασφαλείς μέθοδοι υγιεινής που χρησιμοποιεί.

 

Παράλληλα η εταιρία έχει συμπεριλάβει στις δραστηριότητες της και την εισαγωγή Αραβικών τροφίμων από την Αίγυπτο, το Λίβανο και την Ευρώπη έχοντας ως γνώμονα τις διατροφικές συνήθειες των φίλων της ανατολίτικης κουζίνας στην Ελλάδα.

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ

Τρόφιμα Εξαιρετικής Ποιότητας

Εργοστάσιο: Λεωφ. Κ. Καραμανλή 182, Αχαρναί Αττική T.K. 136 77
Γραφεία - Αποθήκες: Κ. Κατάρα 10, Αχαρναί Αττική Τ.Κ. 136 78
Τηλ: 210 2409861 - 210 2466164
Φαξ: 210 2409862
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε την συνταγή της αρεσκείας σας

Halawaspread banner

Free business joomla templates