Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΕταιρείαΔιανομή

Η εταιρεία ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ., στην περιοχή Αχαρνών Αττικής διακινεί τα προϊόντα της στο νομό Αττικής με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα με ένα μεγάλο δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων.

 Η εταιρεία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σημείων λιανικής πώλησης με φρέσκα προϊόντα αραβικής πίτας, σε συσκευασίες τυποποιημένων προϊόντων retail για τους καταναλωτές (Super & Mini Market, αρτοποιεία, αναψυκτήρια,κυλικεία, χώροι μαζικής εστίασης κλπ) και συσκευασίες catering για τους επαγγελματίες.

Με γνώμονα τη συνέπεια στην παράδοση, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων της έχει καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο της.

Ένα σύγχρονο τμήμα πωλήσεων είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για την άμεση και αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών σας.

Η εταιρία μας διαθέτει συνεργάτες – αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα πάντα έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας .

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ

Τρόφιμα Εξαιρετικής Ποιότητας

Εργοστάσιο: Λεωφ. Κ. Καραμανλή 182, Αχαρναί Αττική T.K. 136 77
Γραφεία - Αποθήκες: Κ. Κατάρα 10, Αχαρναί Αττική Τ.Κ. 136 78
Τηλ: 210 2409861 - 210 2466164
Φαξ: 210 2409862
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε την συνταγή της αρεσκείας σας

Halawaspread banner

Free business joomla templates