Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΕταιρείαΕισαγωγές - Εξαγωγές

Δίκτυο Εισαγωγών - Εξαγωγών

Η ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας και της εμπιστοσύνης που έχει κερδίσει από τους συνεργάτες της, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο σύνολο των Αραβικών κρατών, έχει κατορθώσει να έχει την αποκλειστική διάθεση και διανομή αραβικών προϊόντων των εταιριών HARVEST FOODS, THE NILE CO (ENJOY), RASHIDI EL MIZAN, AL SAKR (TWIST), BASMA, AJWA CO, CORTAS CANNING, ROBERT DENMARK, AMERICANA GULF FOOD, AL NAJJAR. Οι χώρες εισαγωγής των παραπάνω οίκων είναι κυρίως η Αίγυπτος, ο Λίβανος, η Αγγλία, η Δανία, κλπ.

Εκτός των Αραβικών και Κυπριακών πιτών που η ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ έχει κατορθώσει επιτυχώς να πραγματοποιήσει εξαγωγές σε ευρωπαικά κράτη, από τις κύριες κατηγορίες προϊόντων που εισάγει η εταιρία μας είναι τα φυτικά έλαια, τα αλλαντικά, τα ψαρικά, είδη γλυκισμάτων, γαλακτοκομικά είδη, οι μαρμελάδες, τα όσπρια, τα κατεψυγμένα λαχανικά, τρόφιμα από σιτηρά, αρκετών ειδών σάλτσες και σαλάτες, εξωτικοί χυμοί καθώς και διάφορα ροφήματα καφέδες και τσάι.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ

Τρόφιμα Εξαιρετικής Ποιότητας

Εργοστάσιο: Λεωφ. Κ. Καραμανλή 182, Αχαρναί Αττική T.K. 136 77
Γραφεία - Αποθήκες: Κ. Κατάρα 10, Αχαρναί Αττική Τ.Κ. 136 78
Τηλ: 210 2409861 - 210 2466164
Φαξ: 210 2409862
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε την συνταγή της αρεσκείας σας

Halawaspread banner

Free business joomla templates