Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΕταιρείαΠοιότητα

Η εταιρεία μας είναι γνωστή για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της

Από το ξεκίνημα μας στον χώρο παραγωγής Αραβικής πίτας, ο προσανατολισμός καθώς και οι βασικές αρχές μας υπήρξαν και παραμένουν σταθερές ακόμα έως και σήμερα. Τα προϊόντα μας είναι βασισμένα στην φιλοσοφία παραγωγής με τον παραδοσιακό ανατολίτικο τρόπο, με σύγχρονα μέσα, από τα πιό αγνά υλικά και διατηρώντας την ποιότητα παραγωγή μας πάντα στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Οι Αραβικές πίτες της εταιρεία μας παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής, από άριστης ποιότητας υλικά, επιλεγμένα από ειδικούς πιστοποιημένους παρασκευαστές με την εποπτεία της ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ, και το βασικότερο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.

Χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, με κριτήριο την προσήλωση στις παραδοσιακές αραβικές συνταγές.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η εταιρεία μας στην σύντομη διαδρομή της, έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Η εταιρεία ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε όλα τα προϊόντα παραγωγής της.

 

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΒΕΕ

Τρόφιμα Εξαιρετικής Ποιότητας

Εργοστάσιο: Λεωφ. Κ. Καραμανλή 182, Αχαρναί Αττική T.K. 136 77
Γραφεία - Αποθήκες: Κ. Κατάρα 10, Αχαρναί Αττική Τ.Κ. 136 78
Τηλ: 210 2409861 - 210 2466164
Φαξ: 210 2409862
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε την συνταγή της αρεσκείας σας

Halawaspread banner

Free business joomla templates